De beste deal:

De juiste fiets

Volledige garantie

Inclusief service beurten

Inruil mogelijk

....................... en de koffie staat klaar!

vertrouwde merken

Koga

Trek

Gazelle

Cortina

Sparta

Wie van Tienen kent zoekt niet, wie zoekt kent van Tienen niet.

Welkom bij Ben van Tienen Fietsen

 

BULLS LACUBA EVO 25 (update)

Het heeft weer even geduurd maar uiteindelijk hebben we nu de eerste Bulls Lacuba Evo fietsen ontvangen. De populaire fiets met sterke 90nm Brose motor en een 650wh accu in de voorbuis is binnen. Op dit moment zijn er van de ontvangen fietsen een trapeze model en een heren model nog beschikbaar. Het model met lage instap (zogenaamde "wave" frame) wordt in week 26 verwacht.....

 

 

TREK TM4+  

De keuze voor de sterkste stille Bosch motor gecombineerd met een ingebouwde 500wh accu in de voorbuis geeft een geweldig gewichtsverdeling over de fiets. In combinatie met een net iets bredere band en een goed verende voorvork zet Trek een nieuwe standaard voor comfort op de Nederlandse E-bike markt.

 

 

BOSCH VERNIEUWD ACTIVE LINE

Bosch is waarschijnlijk de grootste innovator in de e-bike wereld. Voor het seizoen 2018 staat de vernieuwde Active line e-bikemotor op het programma. Wij hebben enige tijd geleden deze nieuwe generatie 3 motoren getest en zijn er enthousiast over. De eerste 2018 modellen van Koga, Trek en Gazelle met de vernieuwde "Active Line" en "Active Line Plus" hebben we inmiddels al binnen en hebben de winkel alweer verlaten. Ook onze klanten zijn enthousiast over de Active 3.0 versie.

Voor het seizoen 2019 is Bosch het ontwikkelde ABS systeem voor de e-bike aan het testen. We hebben dit zelf al mogen testen en ik kan zeggen dat dit geweldig werkt. Vraag is alleen welke merken gaan het opnemen in hun assortiment en wat gaat het kosten?

 

Met vriendelijke groeten,

Arno van Tienen 


De beste keuze!

......................................