Pegasus

Ben van Tienen is officieel Dealer van Pegasus

Als lid van ZEG kunnen wij u alle Pegasus modellen leveren. Pegasus staat voor een goede prijs / kwaliteit en is al jaren het grootste fietsmerk van Duitsland.

Pegasus E-Bikes

Een Pegasus fiets herken je aan de goede kwaliteit voor een mooie prijs en een fris design: op een Pegasus fiets mag je zeker gezien worden! Met 35 jaar ervaring, de kennis van onze dealers en de feedback van onze klanten zijn we uitgegroeid tot marktleider in Duitsland.

Sportfietsen

Stadsfietsen

 

PEGASUS staat voor kwaliteit.

Dat zeggen we niet alleen, dat maken we ook waar. Alleen een fiets waar je 100% op kunt vertrouwen geeft langdurig en onbekommerd plezier aan het fietsen. PEGASUS heeft een speciale kwaliteitsraad, bestaande uit onafhankelijk experts en aangestuurd door niemand minder dan ex-Porsche CEO Wendelin Wiedeking.Deze kwaliteitsraad is een extra instantie die waarborgt, dat onze filosofie op alle gebieden doorgetrokken wordt. Bij ons krijgt u kwaliteit uit traditie tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De kwaliteitsraad levert een kritische bijdrage aan aan de kwaliteit en veiligheid van PEGASUS in de breedst mogelijk zin. Dat betekent dat de kwaliteit van onze fietsen, service en garantie continue wordt bewaakt. Daarmee is onze kwaliteit uw zekerheid. Voor dit doel zijn de leden van de kwaliteitstraad uit verschillende delen van de maatschappij geselecteerd. Leden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, cultuur, wetenschap en journalistiek. Naast continue aandacht voor kwaliteit en veiligheid zorgen zij met hun diverse competenties voor nieuwe impulsen om zo het grootste fietsmerk van Duitsland verder te ontwikkelen.