Trek

Ben van Tienen is officieel Dealer van Trek.

Ontdek de beste fietsen ter wereld voor het rijden op de weg, in het terrein of in de stad. Niemand ter wereld heeft meer gedaan op het gebied van het verfijnen en herdefiniëren van het fietsgevoel dan de technici en ontwerpers van Trek.

Electrische racefietsen

Je wilt een snelle elektrische racefiets die de hoogste waarderingen krijgt voor stijl en prestaties. Je zoekt mogelijkheden om lange routes te verkennen die je nooit eerder voor mogelijk hield en je wilt weer mee kunnen rijden met je snellere vrienden tijdens groepsritten.

Elektrische en stadsfietsen

Voor de lol in 't weekend of door de week naar 't werk met Trek maar je een statement!

Racefietsen

Trek is de beste fabrikant van prestatiegerichte fietsen ter wereld. Hun onderzoeksafdeling bundelt meer technische pk's in de fietsen dan welke andere fabrikant dan ook. Ze doet er alles aan om onze racefietsen, van handgebouwde carbon racemachines tot modellen van verfijnd aluminium, absoluut de beste in hun klasse te maken. Je zult het verschil merken, van je eerste rit tot aan op het podium.

Mountainbike

Of de trail eenvoudig of gevaarlijk is, op 's werelds beste mountainbikes bedwing je ze allemaal.

Electrische Mountainbikes

Elektrisch ondersteunde mountainbikes versterken je pedaalkracht terwijl de hoeveelheid plezier op de trail in gelijke mate toeneemt. Rij verder, rij sneller en ontdek nieuwe gebieden. Geniet meer van alles wat het mountainbiken zo mooi maakt.