Bulls

Ben van Tienen is officieel Dealer van Bulls.

De keiharde concurrentiestrijd in de wereldtop heeft ook invloed op de BULLS ingenieurs. Steeds nieuwe eisen, mogelijkheden en de enorme honger naar innovaties van Team Bulls zorgen voor een continue doorontwikkeling van materiaal.

E - Stream EVO 45

E - STREAM EVO 45 AM

Altijd volle bak over de trails kunnen scheuren? Niet al kapot zijn na een half uur in het zadel? Dan heb je de E-Stream EVO 45 nodig! Deze elektrische mountainbike biedt ondersteuning tot wel 45 km per uur, waardoor geen trail meer te zwaar is een elke klim met net zoveel plezier gaat als die daarvoor. Door de full suspension is het ook nog eens een zeer comfortabele mountainbike om op te fietsen. Je ervaart minimale weerstand van wortels en keien, zodat je altijd zo hard mogelijk gaat.

De fiets wordt aangedreven door een krachtige Brose middenmotor en met de accu van 650 Wh kom je nooit zonder batterij te zitten. De motor heeft een vermogen van wel 90 Nm, waardoor je moeiteloos de hoge snelheden aantikt. De afmontage van de Shimano Deore XT groep maakt de E-Stream EVO tot een echte topfiets. Je schakelt met deze groep moeiteloos tussen de 22 versnellingen. De fiets is voorzien van Magura hydraulische schijfremmen, zodat je ook op de hoogste snelheden en onder alle omstandigheden maximale remkracht hebt.

De E-Stream EVO is uitgerust met 27,5+ inch Bulls Tubeless Ready wielen, met daarop Schwalbe Nobby Nic banden, voor maximale grip op de trails. Mountainbiken wordt nog een tandje leuker met deze speed pedelec van Bulls!

Let op! Deze fiets klassificeert als Speed Pedelec. Hier komen natuurlijk leuke voordelen bij kijken, je gaat bijvoorbeeld lekker hard. Echter zitten er ook regels aan verbonden. Zo moet je bijvoorbeeld verplicht een WA-verzekering afsluiten en de fiets moet voorzien zijn van een kenteken. Ook is het verplicht om een helm te dragen.

E-Bike Greenmover

Ergonomisch design, stille en krachtige motoren is wat deze e-bikes bijzonder maakt

Junior Bike

Uit het E-Bike assortiment van BULLS verkopen wij uitsluitend de fietsen uitgerust met een Bosch of Brose motor.